Política privacitat

Club Bàsquet Sant Antoni – Poble Sec

G63386502

c/Vila i Vilà 44

08004 Barcelona

El Club Bàsquet Sant Antoni - Poble Sec informa als usuaris d'aquest servei Web sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal per a que aquests determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les Dades Personals que se'ls hi puguin requerir o que es puguin obtindre amb la ocasió de la subscripció o alta en alguns dels serveis oferts.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Club Bàsquet Sant Antoni - Poble Sec informa que les dades personals facilitades a través dels formularis d'aquesta web, mitjançant missatges de correu electrònic o com a conseqüència de qualsevol transacció o operació realitzada, seran objecte de tractament i recollits en un fitxer de dades, donant el remitent el seu consentiment per ser inclòs en l’esmentat fitxer.

La finalitat d'aquest fitxer és servir com a suport d'informació a la gestió administrativa i comercial de l'empresa.

L'usuari d'aquest servei reconeix que la informació i les dades personals subministrades són exactes i veritables. En aquest sentit, es compromet a comunicar de forma immediata qualsevol modificació de les seves dades de caràcter personal per tal que la informació continguda en l'esmentat fitxer estigui en tot moment actualitzada i no contingui errors.

Als efectes de l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació, l'usuari presta el seu consentiment per a l'enviament de COMUNICACIONS COMERCIALS per part de Club Bàsquet Sant Antoni - Poble Sec a l'adreça de correu electrònic indicada inicialment en el registre per a l'accés als serveis prestats per Club Bàsquet Sant Antoni - Poble Sec o per qualsevol modificació posterior de la mateixa, podent oposar-se en tot moment l'enviament d'aquestes comunicacions mitjançant sol·licitud a través de canals específicament habilitats. Aquestes COMUNICACIONS COMERCIALS, que sempre seran realitzades per Club Bàsquet Sant Antoni - Poble Sec, podran contenir informació sobre productes i / o serveis comercialitzats directament per aquesta última o bé relatius a tercers amb els que hi hagi algun tipus de relació, acord o contracte.

Si ho desitja pot dirigir-se a Club Bàsquet Sant Antoni - Poble Sec, domiciliada al C/ Vila i Vilà, 44, 08004 - Barcelona, ​​ o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per tal d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Club Bàsquet Sant Antoni - Poble Sec es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Club Bàsquet Sant Antoni - Poble Sec anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Sunny

24°C

Barcelona

Sunny

Humidity: 47%

Wind: 6.44 km/h

  • Mostly Sunny
    22 Jun 2018 26°C 23°C
  • Partly Cloudy
    23 Jun 2018 26°C 22°C