Ajuts a les famílies – IBE

Ajudes a la pràctica esportiva 2022-23

Les subvencions EFHE són ajudes econòmiques a la pràctica d’activitats extraescolars físiques i esportives. Estan destinades a nens i joves d’entre 6 a 17 anys provinents de famílies amb rendes baixes. Per a poder fer la sol·licitud, és necessari que el nen o jove estigui empadronat a la ciutat de Barcelona. A més a més, la renta per membre familiar ha de ser igual o inferior a 10.000€ a l’any.

Les subvencions s’atorgaran en funció de la renda disponible per membre de la unitat familiar d’acord amb els trams i percentatges de preu de l’activitat que s’indiquen a continuació:

  – De 0 a 7.000€ : 90%

  – De 7.000,01 a 9.000€: 60%

  – De 9.000,01 a 10.000€: 30%

  – Més de 10.000€: sense subvenció

 Les dates del procés de subvenció són:

– 13 de setembre: Publicació de la convocatòria de subvencions

– 14 setembre – 6 d’octubre: Període de sol·licitud de subvencions

– 24 d’octubre a 4 de novembre: esmena de documentació de les sol·licituds desistides

– 16 de novembre: Comunicació de la resolució d’atorgament a les famílies (Enviament d’SMS)

– 16 de novembre a 2 de desembre: Data publicació definitiva de subvencions

Passos per a realitzar la sol·licitud d’ajuda:

1. Aquells que estigueu interessats a presentar la sol·licitud, ja podeu contactar-nos enviant un correu a secretaria@cbsaps.com per tal de facilitar-vos la referència de l’activitat. Per agilitzar-ho, indiqueu en el mail el nom i equip del jugador.

2. Si no el teniu, obtén el certificat digital IDCAT en el següent enllaç que necessitareu per fer la sol·licitud online. Adjuntem pdf amb la guia de com obtenir-lo.

3. Inicia la sol·licitud online a través de la web. A partir del 14 de setembre estarà el botó actiu.

L’inici de període per fer la sol·licitud és el 14 de setembre, però com veieu podeu anar avançant feina demanat-nos la referència de l’activitat i si no ho teniu, obtenint el certificat IDCAT.

Podeu ampliar la informació de les beques a l’apartat de subvencions de la pàgina web www.plaesportescolarbcn.cat. Allà també trobareu les vies de suport a la tramitació de la beca en cas que tingueu problemes per obtenir l’IDCAT o per fer el tràmits de sol·licitud. 

SEGUEIX-NOS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS

SEGUEIX-NOS A LES NOSTRES
XARXES SOCIALS